Why book a demo?

Let’s get in touch and figure out your potential!

We would love to have a chat with you and tell you about how our service will make your customers loyal and show you some real results of the benefits.

Take your service and customer relationship to the next level!
Fill in the form to the right, and we will contact you for a nice chat.

Let’s get in touch and figure out your potential!

Take your service and customer relationship to the next level!
Fill in the form below and we will contact you for a nice chat.

Increase loyalty

Increase data control

Utilize automations

Book a free demo

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvordan effektivisere epost markedsføring?

Epost har i dag blitt en av de mest brukte plattformene for digital markedsføring. Det er en av de plattformene hvor man lett kan skape ekte relasjoner med dine kunder. Det er også enkelt å tilpasse slik at informasjon blir relevant og interessant. Du kan eksempelvis bruke epost for å bygge videre på dine allerede eksisterende kundeforhold. Det er også en fantastisk mulighet for å bygge personlige relasjoner med dine kunder, uten at du må bruke masse ressurser for å nå ut til hver enkelt av de.

Thursday, October 8, 2020

Hva er epost markedsføring?

Markedsføring over epost er aktiviteten hvor du retter deg til kundene dine via epost, som eksempelvis et nyhetsbrev eller marketing automation. Det hjelper deg å øke konverteringer og inntekter, ved å gi dine kunder relevant informasjon som beriker deres opplevelser.

Når bør du ta i bruk epost markedsføring?

Det er mange muligheter for kommunikasjon via mail. De mest vanlige er:

 • Bygge relasjoner: Når du vil bygge relasjoner gjennom engasjement, som er personlig rettet mot dine kunder og følgere.
 • Digitale kundereiser: Ved å bygge automatikk i epost dialog, vil du treffe med relevant innhold, til riktig kunder til riktig tidspunkt, med minimal tidsbruk.
 • Styrke merkevare: Hold selskapet ditt og dine tjenester “top-of-mind” i det øyeblikket potensielle kunder er mottakelig for din informasjon.
 • Promoter tjenester og produkter: Bruk epost til å dele relevant innhold om dine tjenester, nyheter og produkter.
 • Skap konverteringer: Bruk epost til å konvertere relasjoner til faktiske kjøp.

Fordeler med epost markedsføring

 • Over 3,8 milliarder mennesker bruker epost, derfor er epost en plattform som passer perfekt for å nå ut til kundene dine.
 • En epost genererer i gjennomsnitt 350 kroner for hver 10 kroner du bruker. Dette vil si at du for en “return of investment” på hele 3,800%.
 • To tredjedeler av alle epost brukere har utført et kjøp som resultat av epost markedsføring.
 • For genereing av salg, er epost er 40 ganger mer effektiv enn både Facebook og Twitter til sammen.
 • Den beste grunnen til at du bør bruke mail til din markedsføring er at det er din egen kanal. Det er ingen ekstern som kan påvirke hvordan, når eller hvorfor du når ut til til kundene eller gjestene dine.

Hvordan komme i gang med epost markedsføring

Det er uendelig med muligheter når det kommer til markedsføring over mail. Her bryter vi det ned i noen enkle steg som kan hjelpe deg å bygge godt innhold. Du kan tenke på disse stegene som veien til en vellykket markedsføringsstrategi over mail.

 1. Definer publikummet ditt
  For at en epost skal være effektiv, må den være relevant for dine mottakere. Derfor er det lurt å starte med å definere din kjøpergruppe. Tenk hva dem vil høre om, og skreddersy eposten til å passe ditt publikum.
 1. Sett deg mål
  Sett deg realitsike mål. Får å finne ut hva som er realistisk må du undersøke de gjennomsnittlige resultatene for lignende kampanjer, og bruke de som en målestokk for dine mål.
 1. Lag en effektiv måte for at kundene kan subscribe.
  For å kunne kommunisere via epost, må brukere ha gitt et form for samtykke. Det kan ta litt tid å bygge en god liste med mange interesserte kunder, tenk derfor hvordan du kan automatisere slik prosess. Visste du at… Collect konverterer 62% av alle fysiske besøk på hoteller?
 1. Valg av kampanje
  Det er mange forskjellige typer muligheter med mail, og det kan være vanskelig å velge hvilken av disse du skal bruke. Bør du sende ut ukentlige nyhetsbrev? Oppdateringer om nye tjenester eller varer? En ny meny på restauranten eller kampanje på hotellet? Det er ikke noe fasitsvar på disse spørsmålene. Men det kan være lurt å sette seg inn i de forskjellige muligheter. For så å finne ut hvilke som passer best for ditt publikum. Du bør også segmentere ditt publikum slik at kunder og gjester kan motta relevant innhold.
 1. Lag en timeplan
  Bestem hvor ofte du vil kontakte dine kunder. Du bør også holde deg til denne timeplanen, slik at du skaper kontinuitet i din epost kommunikasjon. Sett gjerne opp ukentlig, månedsvis eller kvartalsvis, og hold deg til din valgte rutine.
 1. Mål resultatene dine.
  Kanskje ikke overraskende, siden markedsføring bør målet i faktisk return of investment. Det er viktig å måle resultatene dine slik at du kan se hvor og når du bør gjøre endringer. Og for at du kan se hva som fungerer bra. Visste du at… Loyalty+ har dokumentert oppsalg på 43% for lojalitetsmedlemmer?